loopbaan
Leiderschap

Loopbaanheroriëntatie

Coaching
Leren zwemmen op een mooie zomerdag

De arbeidsmarkt kan een gevaarlijk diep meer lijken als je niet kunt zwemmen of als je er plotseling wordt ingegooid. Maar kun je goed zwemmen en is het prachtig weer? Dan is er geen leukere plaats denkbaar!

Kom je in je werk niet meer uit de verf, denk je over een andere baan of staat je baan op de tocht? Dan is het tijd om je talenten te onderzoeken en je mogelijkheden in kaart te brengen.

Voor wie

Voor professionals die helder willen krijgen waar ze in hun loopbaan naar toe willen.

Inhoud

Een nieuwe uitdaging
Wie jij bent, wat je goed kan en graag doet, komt aan bod. Maar ook wat je liever niet doet. We maken zowel een persoons- als beroepsprofiel. Als dit helder is, zetten we de volgende stappen naar een concreet actieplan om jou naar je nieuwe uitdaging te brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een netwerktraining of sollicitatieplan.

loopbaanheroriëntatie
Resultaat

Samen spreken we een traject af en formuleren een helder doel, waarin de gewenste verandering verwoord wordt. Zo meten we het succes van de coaching en werken we doelgericht naar een concreet resultaat toe.

We bieden een plek waar je gezien wordt, kennis opdoet, oefent met technieken, fouten mag maken, conflicten onderzoekt en je behoeften ontdekt. Onze ervaren coaches zetten zich samen met jou in om je verder te helpen. Zodat je dit nieuwe inzicht omzet in handelen - het begin van meesterschap.

Werkwijze

Je ontdekt door concrete opdrachten je persoonsprofiel, je verbreedt je beroepsprofiel, je verkent een drietal sectoren van de arbeidsmarkt en leert netwerken.  

Referentie

Leni volgde een coachingstraject om haar als leraar meer in haar kracht te zetten. Ze vertelt in dit filmpje wat het traject haar heeft gebracht en hoe ze de samenwerking met Marja Klaver heeft ervaren.

 

GRATIS
Dé 5 actie-punten

die zeker niet mogen ontbreken in je komende schooljaarplan

Waarom Klaver Academie?

  • Maatwerk in coaching, training en leergangen
  • Gespecialiseerd in het versterken
    van onderwijsprofessionals sinds 1998
  • Gericht op duurzame verandering
  • Slim aanbod van theorie en praktijk
  • Blended learning met praktische online en offline trainingen

Referenties

Welmoed en Liesbeth
Traineracteurs voor de Klaveracademie
Theater a la carte
Geertje van de Put
directeur
Amaliaschool
Cees Joosen
directeur
Dr. Algraschool te Leeuwarden