Over ons

Excellente communicatie als sleutel tot succes

Wij inspireren schoolleiders om met hun team een professionele leergemeenschap te vormen, waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt. We leggen het accent op de veranderkracht die onder de waterlijn zit.

Met onze trainingen en leergangen ontwikkel je je als persoon én als professional optimaal. Je zet excellente communicatie in als sleutel tot succes. Krachtige inter- en intrapersoonlijke competenties vormen hiervan de basis.

Het resultaat?

Een team van professionals. Florerende kinderen. En ouders die ambassadeurs zijn van de school.

De onderwatercamera

Je kent vast het beeld van het topje van de ijsberg dat boven water uitsteekt. Onder water bevindt zich het grootste deel van de ijsberg. Hier zit de beweging, de kracht en de motor en van hieruit vindt verandering plaats. Onze werkwijze is erop gericht om samen een onderwatercamera ter hand te nemen en te ontdekken wat er onder de waterspiegel speelt. Hier vind  je namelijk vaak de oorsprong van je vraag of probleem én de verborgen schatten.

We creëren een omgeving waarin mensen zich durven uiten en zich veilig voelen om te leren. Onze benadering is eerlijk, respectvol en spiegelend. We halen het onderste boven water en samen ontwikkelen we een nieuw perspectief.

Duurzame verandering

Het doel? Duurzame veranderingen in lerende organisaties. Effectieve directeuren, IB’ers en leerkrachten. Teams die plezierig samenwerken, professionals die lekker in hun onderwijs-vel zitten en goede partnerrelaties met ouders onderhouden. Het resultaat is zichtbaar in de school, in het team, in de klas en voor de ouders.

Florerende kinderen