Bestel- en levervoorwaarden

Deze pagina geeft je informatie over onze bestel- en levervoorwaarden. Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen, via e-mail: secretariaat@klaveracademie.nl of telefonisch via ons kantoornummer 0522 - 470 578 tussen 8.30 en 17.30 uur.

Levering op het voor jou gewenste adres
Onze producten passen door de brievenbus en worden als brievenbuspakje bezorgd. Je kunt het op je huisadres laten afleveren, of op het adres van je school of organisatie. Je hoeft niet aanwezig te zijn bij aflevering. Bestel je meerdere producten tegelijkertijd, dan past het niet meer door de brievenbus en zullen wij het als pakketpost laten bezorgen. Er moet dan iemand aanwezig zijn op het moment van afleveren.

Levertijd
We leveren je bestelling binnen 2-3 werkdagen op het door jou aangegeven adres.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Je hebt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag je zonder opgaaf van redenen het product retour zenden. Let op: De producten dienen onbeschadigd te zijn. Wanneer een retourzending niet onbeschadigd retour wordt gezonden bestaat de kans dat wij de waardevermindering in mindering brengen op het terug te storten bedrag.

Het retour zenden gaat als volgt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via administratie@klaveracademie.nl 
  2. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een e-mail met een retourformulier
  3. Stuur de producten retour met een volledig ingevuld retourformulier
  4. Klaver Academie controleert binnen 5 werkdagen na ontvangst of jouw product(en) en verpakking onbeschadigd zijn
  5. Indien je retourzending aan bovenstaande criteria voldoet, wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekening. Dit is het bedrag van het product en (indien van toepassing) de gemaakte verzendkosten voor het naar jou toesturen van het product. De verzendkosten voor het terugsturen worden niet vergoed.

Klaver Academie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken van pakketten.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via secretariaat@klaveracademie.nl.

bestel en levervoorwaarden