Touwtrekken
Professioneel team

Topteam

Workshop

Stel je teamwork eens voor als een partijtje touwtrekken. Dan staat kracht zetten centraal. En resultaat halen natuurlijk. Maar dat kan alleen als je het samen doet. Als je in dezelfde richting – met de juiste techniek en tactiek – hard aan het trouw trekt en een leider hebt die het juiste ritme aangeeft.

Accreditatie
Voor wie

Voor teams die hun manier van samenwerken naar een volgend niveau willen brengen.

Inhoud

Touwtrek-team

Jullie team als ‘touwtrek-team’ is de rode draad in deze workshop. Het touw symboliseert de doorgaande lijn, de trekrichting, de gedeelde visie. Door een goede trainingsopbouw (de taak van de coachende leidinggevende) ontwikkel je als team zowel kracht als een ijzeren conditie. Samenwerken versterkt de teamprestatie. Techniek en tactiek zijn de kroon op het werk.

De workshop begint en eindigt met… een potje touwtrekken! Zo kun je zelf ervaren hoe de inzichten en handvatten tijdens de workshop jullie helpen om jullie prestatie aan het touw te vergroten – om ze daarna de volgende dag meteen toe te passen in jullie werk.

Hoe staat het met jullie team? Waarin zijn jullie excellent en wat kan beter?

Lees meer
Resultaat

Het is helder waar jullie als team voor staan en hoe jullie elkaar kunnen versterken. Het team vertaalt dit naar de dagelijkse praktijk van excellent onderwijs. 

Touwtrekken team
Referentie

Het team van de Willem van Oranjeschool uit Barneveld volgde samen deze workshop. Dit is hun reactie:

"Van tevoren waren we onderling wat lacherig over het touwtrekken. Maar wat een zinvolle bezigheid was het! Heel leerzaam, elkaar steunen, feedback geven, goede coaching. Geweldig leerzaam om na te denken over de samenwerking met het touwtrekken als uitgangspunt. We hebben een paar hele goede eyeopeners gekregen op een speelse manier. En het was supergezellig! Samenwerken levert kracht op."

Data

Deze workshop wordt op aanvraag uitgevoerd. De datum wordt in overleg bepaald.

Prijs

All-in kost deze workshop € 949,00 

Tijdsinvestering

3 tot 3,5 uur 

Extra informatie

Deze workshop is gecertificeerd door het Lerarenregister en geeft punten voor je registratie. 

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.