Zo maak je van ouderbetrokkenheid een succes

Zo maak je van ouderbetrokkenheid een succes

Dit boek beschrijft de Glans-techniek stap-voor-stap. Het is speciaal geschreven voor de KO. Wil je als KO van ouderbetrokkenheid een klinkend succes maken? Dan is dit boek een echte aanrader.

Het staat vol praktijkvoorbeelden en praktische handvatten voor de individuele pedagogisch medewerker, het team en de directeur. Hierdoor kun je direct zelf aan de slag.

De driehoek is de basis

De basis van het boek is de driehoek pedagogisch medewerker-ouder-kind. Je leert hoe je deze kunt laten glanzen op een systematische manier. Hiermee bespaar je veel tijd en voorkom je onnodige problemen.
 

De opbouw van het boek

Elk hoofdstuk begint met enkele vragen aan jou als pedagogisch medewerker. Elk hoofdstuk sluit af met direct toepasbare gouden tips.

Door het hele boek heen brengen praktijksituaties de theorie tot leven. Al lezend ontdek je hoe jij met elke ouder van elk kind een goede samenwerkingsrelatie opbouwt.

Praktische stappenplannen helpen je om verschillende soorten (lastige) gesprekken tot een goed einde te brengen.

Deel I – het belang van ouderbetrokkenheid in de KO
Je leest waarom ouderbetrokkenheid zo’n wondermiddel is en welke aspecten het meest effectief zijn. De dynamiek in de driehoek en belangrijke thema’s die in de pedagogische driehoek een rol spelen, komen aan bod.

Deel II – de pedagogische driehoek
Door het verhaal over Koen, Asli en Sem ervaar je de werking van de letters van de Glans-techniek. De gouden tips geven je handreikingen, waarmee je ouders succesvol betrekt.

Kosten 

Het boek kost € 24,49 exclusief verzendkosten, per stuk. Bestel je er 10 of meer, bijvoorbeeld voor je hele team, dan krijg je korting. Je betaalt dan € 19,49 per boek. Bestel je er tussen de 25 en 50, dan betaal je € 17,49. Vanaf 50 stuks is de prijs € 14,49 per stuk.

Inkijkexemplaar