Jouw adviseur: drs. Marja Klaver

In de loop der jaren heb ik veel expertise opgebouwd in het onderwijsveld en een eigen stijl ontwikkeld in opleiden, trainen en coachen. Ik kijk door een psychologische en veranderkundige bril.

Werken onder de waterlijn

Je kent vast het beeld van het topje van de ijsberg dat boven water uitsteekt. Onder water bevindt zich het grootste deel van de ijsberg. Onze werkwijze is erop gericht om samen te ontdekken wat er onder de waterspiegel speelt. Daar vind je de oorsprong van de vraag én de verborgen schatten voor effectieve verandering.

Trajecten starten bij een diepgaand intakegesprek met opdrachtgever én deelnemers. We formuleren de kritische succesfactoren, die richting geven aan het traject. Hierdoor wordt ieder traject opnieuw maatwerk. Met als stip op de horizon: optimale ontwikkelkansen voor kinderen, glanzende relaties met ouders, een veilig en uitdagend schoolklimaat. 

Excellente communicatie is de sleutel tot succes

We helpen jou en je team krachtige competenties te ontwikkelen. Excellente communicatie neemt daarin een centrale plaats in. Dit wordt de sleutel tot jullie succes. 

Marja Klaver

De ambassadeurs

clusterdirecteur
Stichting SOOOG
directeur
Educatief Centrum Theo Thijssen
directeur
Montessorischool De Wielerbaan
directeur
Dr. M.L. Kingschool - Daltonschool